ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

Με πολυετή εμπειρία στον τομέα τον ταπητοκαθαρισμών η εταιρία μας Eco Cleaning σας εγγυάται το άψογο αποτέλεσμα στον καθαρισμό,στην μεταφορά στην φύλαξη ακόμα και στην επισκευή των χαλιών σας . Με διαρκή επιμόρφωση και εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών μας σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στη φροντίδα του χαλιού, διατηρούμε τα επίπεδα ικανοποίησης σας στο μέγιστο!

  • Μεταφορά ΧαλιώνΜετά τον καθαρισμό, τα χαλιά συσκευάζονται και τοποθετούνται σε ειδικά ράφια με ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης & συντήρησης.Με τα ιδιόκτητα αυτοκίνητα της επιχείρησης μας παραλαμβάνουμε τα χαλιά σας από το χώρο σας μόνο με ένα τηλεφώνημα.
  • Επισκευή ταπήτωνΗ Eco Cleaning αναλαμβάνει οποιαδήποτε επισκευή στο χαλί με σύγχρονα μηχανήματα ώστε τα χαλιά σας θα δείχνουν σαν καινούργια!
  • Καθαρισμός χαλιώνΗ απόλυτα ελεγχόμενη διαδικασία αυτή, εξασφαλίζει βαθύ αντιμικροβιακό καθαρισμό, πλήρη εξόντωση του επικίνδυνου μικροοργανισμού ακάρι που είναι υπεύθυνο για πολλές αλλεργίες και πολλαπλασιάζεται πάνω σε βρώμικα χαλιά, προστατεύοντας παράλληλα τις ίνες και τα χρώματα του χαλιού σας. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό κάθε είδους χαλιών και ανάλογα με το είδος και την ευαισθησία τους εφαρμόζουμε την ανάλογη μέθοδο.
  • Φύλαξη χαλιώνΗ αποθήκευση γίνεται με ασφάλεια σε ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις με ένα ολοκληρωμένο σύστημα καταχώρησης και ελέγχου. Το κάθε χαλί έχει το δικό του κωδικό το οποίο περνάει στο σύστημα μηχανογράφησης μας ώστε ανά πάσα στιγμή να ξέρουμε το χώρο αποθήκευσης τους. Τα χαλιά σας φυλάσσονται σε εδικά διαμορφωμένους χώρους μακριά από υγρασία και άλλους παράγοντες που είναι επιβλαβές για την “ζωή” του χαλιού.Η ταξινόμηση των χαλιών στα ράφια γίνεται με βάση το βάρος και την ευαισθησία τους, έτσι ώστε να διατηρούν τη φόρμα τους καθ’ όλη τη διάρκεια της φύλαξης τους.
Τηλ.: 210 40 20 154
Δευτ-Σαββάτο: 08:00 π.μ. – 22:00 μ.μ
κλειστε ραντεβου